lalalalalala

Haha.... moget..!(A)

Cha cha alla bloggläsare!

Idag har jag inte gjort mycket alls! Typ ingenting! Åh, jag vaknade nyss  upp med handen på en hårig blöt bakdel! Typ det bästa som finns :D Dagens outfit är..hm...jag vet inte riktigt, inte särskilt mycket för tillfället iaf ;) Helt gratis också! Har bara ett hårtoffs runt handleden på mig typ. Iallafall så får ni inget kort på mig från idag men ni kan få en liten äldre bild från mitt liv som CS proffs.
GLHF alla bloggläsare!
Cha cha alla bloggläsare!     Idag har jag inte gjort mycket alls! Typ ingenting! Åh, jag vaknade nyss  upp med handen på en hårig blöt bakdel! Typ det bästa som finns :D Dagens outfit är..hm...jag vet inte riktigt, inte särskilt mycket för tillfället iaf ;) Helt gratis också! Har bara ett hårtoffs runt handleden på mig typ. Iallafall så får ni inget kort på mig från idag men ni kan få en liten äldre bild från mitt liv som CS proffs.     GLHF alla bloggläsare!

A sunday smile

min musik dem senaste månaderna har i princip bara bestått av partymusik aka rix fm sorten. inte särskillt spännande och intressant,  Men idag snubblade jag över två supersköna band, Beirut och twoo doors cinema. översta videon gjorde mig dessutom så jäkla sommar sugen! lyssna! 



Something godd can work

Peace and love biljetten är nu köpt. det blev lugna campingen men det uppskattas ändå, ganska skönt att slippa chansen att nån full jävel spyr ner ditt tält. inte alltför mysigt, nej! Men sen så är jag ju så badass så jag kan sneaka in på camping numero uno ändå!


RSS 2.0