supersweet

Fredgs kvällen var allmänt chill, vi hängde hos grim och såg sex drive. hahaha!, sjuk film fast rätt rolig och oväntad det sprang runt typ nakna tjejer mitt i filmen,.

Idag har jag åkt snowboard med moatoa i agnäs backen! askul, och skit fint väder. och här kommer lite bilder!

   



 

ingenting är som det va, ärligt vad har jag kvar nu?

jag blir hur taggad som helst av den här låten, ifall ni vill veta... värsta partylåten
dra på högsta volym på basen!


 

Which way from here





I don't understand..

I got some good news.. Jag behöver inte betala för min kamera!!! Vi hade tydligen nån slags avklumpeduns försäking! så jag behöver inte betala ett skit, pappa lämnade in den idag, så jag borde få tillbaks den ganska snart. men om den itne går att laga så kanske jag får en helt ny kamera!.. hihi inte så dåligt det inte.

 


You become what you hate or you hate what you become?

kuul,, min kamera har pajjat, typ en spricka på linsen tror jag. känns lagomt jobbigt.. Jag kommer få smisk av pappa!
Idag har jag bara chillat hemma. Sett en värdelös film "another cinderella story". Och så fick jag veta att en kjol jag checkat in jättlänge är på utförsäljning på flott. Den lär ju vara borta när jag kommer dit, typiskt min tur.

Jag har iallafall laddat upp med några filmer på datorn så det blir väll att kika igenom dom ikväll. Wildchild och Whats happen in vegas blir det. Och så har jag förståss laddat upp med godis..

it's payback time

Friluftsdag igår då, det var helt okej sköna backar fint väder kul folk. Testade slalomskidor oxå, men jag bailade sönder. var helt värdelös trots att jag åkte slalom för typ två år sen? piinsamt. Idag blir det då öppethus på haga. Trist. och jag som behövde stanna hemma och träna på SO;n. men nej det går ju inte..  Måste få MVG om jag ska kunna höja mig.
har inte mkt att säga egentligen, svamlar bara sönder. så här ska jag nog sluta...  byebyeee

-

Var i sundsvall under helgen på cup. gick väll helt okej. med F17 kom vi till semi och med dam tror jag att vi kom till kvarts final, är inte helt hundra. Det känns iallafall som att man kommit närmare vissa, och att själva sammanhållningen har blivit lite bättre.

Idag träffade jag Gabbe och Agnes, vi gick ner på stan och kollade på kläder sen stack vi till Café Station och tog alla tre var sin varm kopp choklad med grädde på! var perfekt efter att ha sprungit runt i det kalla ett tag. jag hittade en tröja för 62 kr, sen en jacka men jag köpte den inte.





You're just like an angel


  



  

Some things are not ment to be

har inte så mycket att säga, så det blir mycket musikvideor istället..



RSS 2.0