-

the wombats


Det är din tur att kämpa nu

Omg, nu har jag skickat iväg ansökan! Etta blev då N/S på draggen. så nu är det bara att vänta och se om man kommer in eller inte..ajja ikväll blir det semlor för min del iallafall!





Tur att jag har er, annars hade jag bara gått under jorden med allt. bara försöka glömma.


I want you to notice when im not around

When you were here before
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel
Your skin makes me cry
You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fucking special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell I'm doing here?
I don't belong here





        

Fear No Darkness

Okej, jag har inte orkat uppdatera på hur länge som hellst, men jag har inte orkat, dvs har inte haft nått intresant att skriva om, vilket jag i princip aldrig har menmen.

Jag var på öppethus på midgård igår, funderade ju ett tag där på arena sam. Men efter en del funderande så har jag kommit fram till att varför jag egentligen vill gå där är ju mest att skolan är så mysig och folket som går och ska  gå där verkar supersköna, Men det är ju programmet som ska spela roll eller hur, och det är ju då NS. Så som det ser ut just nu ligger NS högst upp.

Idag for jag och moa och körde bodypump, otroligt jobbigt, och mina armar och ben värker. fast jag kan inte erkänna att jag var särskillt HI på bodypump, instruktören fick typ hjälpa mig genom varje övning för jag var helt värdelös, känndes ganska pinsamt. ikväll blir det att bara slappa oh kanske se på nån film, ajja de tvar altl jag hade att säga för stunden byebye

Just because I'm losing, Doesn't mean I'm lost

ruskigt seg dag idag, skolan var bara allmänt trist idag och det ända jag gjorde var att sega i korridorerna,  Skolan borde inskaffa något kul som man kan göra på rasterna typ guitar hero eller nått, bara ett skönt tisfördriv! Ah, Jag har iallafall bestämt mig för att jag ska argumentera om att man ska få åka buss gatis på sv, så nu slipper jag gå runt och grubbla på det iallafall! har träning ikväll, känns som vanligt inte så taggat men det är bara att härda, snart blir det ju sundsvall. Nu ska jag ladda upp lite bilder till datorn från jul och nyår, som fortfarande ligger och dammar i kameran.
pusss


Welcome to Mali

Ja, idag har jag gått till strömpilen med moa, gick runt och kikade lite på kameror och kläder. jag skulle behövt köpa en present till pappa och nya underkläder, men hittade inget. Fick ett förslag på att jag kan köpa sånt där fint kaffe till honom som finns i MVG till födelsedagspresent så jag får ta och dra ner på stan snart igen.

Amadou & Mariam - Underbar musik! lite Afrikan style men låtarna är verkligen hur sköna som hellst, man får värsta känslan, låten här nere är bara en av dom otroligt bra låtarna, hahaha fasst jag tvekar om det är så många andra som komemr digga dom, men ni borde ändå ladda hem skivan "welcome to Mali"  



"rövslick ger dig lönekick"

första skoldagen idag, inget speciellt med den egentligen. bara samma tråkiga saker. Fasst jo våran idrottslärare är grymt äcklig. fyfan han är ett riktigt smyg pervo.  Jag orkar inte skriva här, blir bara fel om man skriver ner sånna saker, mistollkas osv, så att. men jag blev verkligen riktigt äcklad av honom idag! jag har hört att han blivit anmäld tre ggr för sexuella trakasserier eller nått. han borde inte få jobba kvar då. men jag antar att det messta bara är bullshit, men ändå..

Jusste igår bakade jag marre semhar och moa världens godaste födelsedags tårta åt ellen. vi hade maräng botten som vi drog över grädde på, sen en fabulos kladdkaka, marängbotten igen som vi hedde på nutella och sen grädde på. helt underbart god! man kände sig väldigt nyttig och hälsosam efter man ätit upp den. och jag kanske ska passa på att säga grattis i efterskott ellen!

-

Jag har sett twilight nu, jag hade rätt höga förhoppningar om den, men filmen levde upp till dom oxå och man kan faktiskt inte hjälpa att gilla filmen ännu mera bara för att robert pattinson är så himla snygg

steg iallafall upp kvart i åtta i morse för att hinna till träningen. väldigt segt. men lika bra man börjar vänja sig nu när skolan snart börjar.  har snöat hela dagen så nu börjar man tagga att åka till backen! 
Har inget intressant att skriva nu så jag slutar här,  pusshej


 


sweet dreams



för exakt ett år sen är bilden tagen, nån dag hit och dit kanske men satan det har hänt mycket på ett år. några bra och några mindre bra saker. Men om man ser på det hela så är jag ganska så nöjd med året som gott, jag borde vara nöjd iallafall. Nu är det bara några dagar kvar på lovet sen börjar skolan igen, och snart dags för prov och att söka till gymnasium.. jag har skutit  upp det här med tänkandet på gymnasium och den senaste månaden har jag inte tänkt på det alls vilket kanske inte är så smart, speciellt för att det snart är dags att välja!.. ångest säger jag bara, nu ska jag inte tänka på det mera ikväll, då kommer jag inte kunna sova hehe..:] 


Hur fin som hellst

 

Eventually it'll break your heart

gårdagen var allmänt rolig och skön, var hos niklas till en början sen drog vi ner på stan och träffade lite folk där. Sen sov ellen hos mig och vi har suttit och sett på vänner och bara slappat. Jag borde snart dra mig bort mot duschen om jag orkar, känns hyfsat jobbigt just nu. Ikväll blir det nog kompisar, kanske hyra nån film och ladda upp med massvis med godis och bara relaxa. ha en bra dag pusss


RSS 2.0