yey

haallowwen partajj ikväll hoss josefine! Jag har varit ute på stan och köpt långa lös ögonfransar och så tänkte jag att jag skulle försöka sminka mig lite spejjsat, men vi får se hur det blir med det. Gabbe far hit efter hon ätit så kan vi fixa oss lite och fara till josefine tsm!  hittade en asgammal techno låt jag sitter och lyssnar på man blir råtaggad av den!


Overall, i think we did a good job

Jaha, då var det höstlov! det ska bli ruskigt skönt faktiskt och gud vad härligt att äntligen slippa skolan ett tag. Matteprov idag, fan vad svårt det var..  for ut med moa ett tag och köpte lite godis. och Moa som far till Norge ikväll:(:(  Jag har hållit på mitt barnbidrag hela månaden! så det är snart dags att shoppa låss behöver nya kläder.. "behöver" och "behöver" men vill ha iallafall! igår var jag ute och gick på kvällen as skönt var det!  Blir nog ellen ikväll  puss :*     


segt som fan

Ja, vi hade matteprov idag jag tror det gick hyfsat bra kan vara för att det bara var G-delen men ändå! Höstlov ska bli ruskigt skönt inget planerat dock men det blir nog najs, bara slappa sönder osv, jag har iallafall varit ruskigt trött arg sur hela den här veckan. sjukt bara. det känns dock bättre nu. har färgat håret iallafall!! Jag blev rätt nöjd faktiskt men först hade jag PANIK för när vi hett in färgen i håret osv vart allt alldeles lilarosa. 

kapten röd - Trasig

du är inte trasig

ruskigt hungrig nu och sjukt besviken. Jag som var as taggad på popup men det verkar inte bli nått. Det är typ bara jag och moa som är taggade.. bajs. jaja vilket som matte prov på torsdag och fredag, sen ska minde-mapen vara klar oxå så jag får se till att plugga sönder. bajs där med. Jag och moa har planerat att se patrik 1,5 innan hon drar till norge, hoppas det blir av för jag skulle gärna vilja se den! en bild från i fredags oxå!:)


Mamma mia, here we go again

HAha kvällen har varit helt klart.. vild? Vi var hoss bea och dansade till massa oldies.  ABBA, ketchup låten, MARKOLIO var inblandade haha riktigt skojj. ska bli grymt skönt att sova ut tills imorgon!

typ glad

hoppet

älskar den här låten så jäkla hårt.  gammal men sjukt bra

manu chao - king of the bongo


istappar på fingrarna

lol, jag är råtaggad, upptäckte nyss att popup är i November och det kommer as grymma band, bla Hello saferide, Sugarplum fairy, Teddy bears Magnus krunegård m.m! skiit vad naajs! måste se till att få igång alla mina nära och kära att dom ska dit. HIHIHIHI, okej ska sluta spamma nu. Hur som haver så råkade jag slita loss balkong handtaget så nu går det inte att stänga balkongen så det är svin kallt i hela lägenheten.. MYSIGT.

 

patricia the stipper

Hade prao idag. snacka om att jag är helt slut. mina ben är döda. stod hela tiden. så vad tyckte jag om att praoa på bucketten då? njaae, ingen höjdare blev riktigt långtråkigt. speciellt när jag blev tvingad att rensa rutna löv från typ tusen blommor. men det är ganska kul, det finns en till praktikant där från typ lycksele, HAHAHA hennes dialekt, så jävla grov norrländska hon hade, hursomhelst så lyckades ellen övertala mig om att fara ut och springa lungt.

nu kom moa pusshej

buketten here i come

vilka tjockisar vi är, moa, josefin,olivia och jag hade laddat upp med ca 1 kg godis på hemmakväll och popcorn! asgott förstås. Vi hyrde en film som hette "chuck and larry" handlade typ om att dom gifte sig och blablabla.. Den var helt okej faktiskt en sån här typisk amerikansk komedifilm. har skrivit klart svenska uppsatsen nu, behöver bara finjustera den!  Jag gick aldrig på stan igår så det får bli av i veckan nån gång.
och jusste jag har ju prao imorgon!! jag har alltså sovmorgon till kl 10, hyfsat skönt asså. dock så ska jag praoa ensam på buketten, ingen höjdare dock men man får väll göra det bästa av det, det ska hur som helst bli skönt att skippa skolbänken ett tag. 


john blund är på besök

Var med josefin gabbe och olivia iikväll, vi hade laddat upp med lite godis och slappade och såg på Idol. Jag har aldrig följt idol, men av vad jag såg ikväll så söög domarna, dom var ju helt TONDÖVA, dom hörde inte vilka som sjöng dåligt och vilka som faktiskt var bra. bara sjukt. Imorgon ska jag iallafall ner till stan med olivia och gabbe, ska se om jag hittar några kläder, skulle behöva lite nytt i min garderob. Hur soom helst känner jag mig sjukt trött nu så jag ska gå och tvätta bort sminket och sen lägga mig tillrätta i sängen. GODNATT
  

"welcome to hell"

idag var det K A O S i klassrummet, (nästan) alla var sura på våra nya dumma regler som våra lärare kommit på,
så det slutade med att alla skrek i mun på varann. Ikväll ska iallafall jag och moa stå i iosken på gammlia. jippie! känns oerhört taggat. Jag var och kollade på nelly.com och hittade dom här snygga kläderna. funderar på att köpa den till vänster men det blir nog inte av.

 

höst och slask kan ta sig

Musik prov imorgon, det är bara att hålla tummarna och hoppas att det går bra, dessutom så har jag spanska prov på onsdag och till det har jag verkligen panik, jag kan ingenting känns det som. och jag hatar bokstavligt det hära vädret. det är kallt, grått och trist. Man blir som frånvarande på något vis, och man vill bara ligga i sängen och gosa under täcket. jag tycker faktiskt att det skulla vara riktigt skönt att kunna gå i ide som en björn, inte hela vintern dock, bara mitt i mellan nör hösten kommer, och på våren så man slipper all slask. bort med mellantinget!  just nu längtar jag tills snön kommer så man kan åka snowboard, hoppas det blir riktigt mkt med snö i år. det lär ju bli mindre och mindre med tanke på väwthus effekten dock men,

ska överväga att läsa spanska nu puss


HELLO SAFERIDE

Igår.. jag finner inga ord sjukt ovärd kväll bara, ajja jag och ellen var ute och gick med stavar imorse!
fatta en aktivitet för åldringar, men jag måste erkänna att det funkade bra. trots att alla vi möte som gick med stavar var typ 50+ menmen. det var kul ändå. Ska försöka ta mig ner till stan idag oxå, kolla llite kläder osv, se om nån vill följa med, och snälla jag ber till gud om att den här kvällen ska bli lite bättr.

när mörkret flyttar in

följde med pappa till coop, jag hade mina baktankar för när man själv följer med,
blir det alltid massa god saker som på något mystiskt sett följer med i vagnen..
Så efter vi hade handlat klart for jag ut och sprang med ellen, sen bänkade jag mig framför tv;n (med en burk sorbet) för att inviga säsongsstarten av DH! Ikväll blir det till att inviga Greys anatomy också.. vilket liv man har.

   


" det finns inget bättre än att skämma bort sig själv"


RSS 2.0