eat sleep ride repeat

Idag har jag varit i Vännäsbacken och åkt snowboard. Jag har riktigt fina minnen därifrån, haha... förstår faktiskt inte hur jag kunde faila så mycket i den liften, jag måste ha varit riktigt kass!.. Me nu klarade jag den iallfall galant..;) Annars så har jag haft en relativt lugn helg, bara chillat och tagit det lugnt,

Nu hade jag tänkt att ladda ner Skönheten och odjuret, GUD så länge sen det var jag såg den filmen, riktigt nostalgi alltså! Jag känner att jag är helt slut i benen nu så det ska bli riktigt skönt att ligga i mamma&pappas säng och se filmen och möjlitvis käka en semla? 


I feel it all

hade det grymt trevligt igår, vi var några tjejer hos Elin och det sjöngs singstar för full hals och bildades omöjliga knutar i twister haha inte illa så att säga.. jag kan meddela att jag tyvärr inte är så mkt till idolmaterial! Det var hur som hellst en himla tur att jag fick skjuts hem annars hade inte mina tår och fingrar mått bra idag för det är äckligt kallt ute och det blåser som bara den känns typ som om det är -30grader ute.  

Senare idag ska jag iallafall  släpa mig till usm! måste ju bli fit till sommar 10!

Hett tips!

(500) days of summer - riktigt bra, söt, rolig film. Man tror att det ska vara en typisk töntig romkom men jag tycker den var riktit bra, och ändå oförutsägbar, SE DEN!






det snurrar i min skalle

Idag är det fredag och veckan har gått galet fort, men jag klagar inte för det är så sjukt skönt med helg! Ikväll ska ja nog bara chilla med mi madre. socialt va. Men jag tycker att chilldagar är galet underskattat. det är ju det bästa som finns, i lagom dos dvs! Jag undrar om jag ska tigga pengar från mamma och gå ner till Ica och köpa B&J, det hade inte suttit illa. dock är det typ -18 grader så jag får se om jag kan finna orken till att gå ut..

haha... kollar ut i mitt rum nu och det ser bokstavligen ut som ett sponedkast.. nja riktigt så illa är det inte än, men snart så. ska ta tag i att städa mitt rum,,.. på lovet kanske då har jag mycket tid! ÅÅH mitt sportlov kommer att suga! ALLA ska fara bort till fjällen och medan så kommer jag sitta i min soffa och förtina framför datorn.. Herregud jag som taggade lov, men som det ser ut nu så kommer det nog bli ganska långtråkigt! men inga sura miner här inte kommer ha hur mkt tid som hellst till att plugga.. AWSM!!!..



Fet tisdag

Att veta att vi är lediga imorgon förgyllade hela min dag, (som en fredag mitt i veckan!) + att det är fet tisdag och för oss som gillar semlor (tanken förbryllar mig med, men det finns tydligen dem som inte gillar semlor, syftar bl.a. på dig ellen!) så är fettisdag super!..  tyvärr så blev jag lurad att vi skulle få semlor på skolan men icket.! jaja.. man kan inte få allt här i livet. Men eftersom att vi har ledigt imorgon så tänkte vi tjejer lyxa till det lite ikväll och fara iväg och hyra en film och köpa massa godis ocg såklart Cheese Balls! ♥

Jusste, blev väldigt lycklig idag när jag skulle ta ut pengar till att köpa nya tights. trodde nämligen att jag hade kvar ca 100 kronor men istället visade det sig att jag hade 735,04 kronor på mitt kära konto, underbart tänkte jag, för nu kan jag shopppa! Detta glädjande besked gjorde nämligen så att hela mitt humör skjöt i höjden och nu hoppas jag på en fortsatt trevlig kväll. jag önskar även detsamma till alla mina (närmare sagt 2) läsare (L)(L)

greatings from...




Happy valentines day

i helgen har det inte hänt särskilt mycket, igår så åkte jag snowboard med annaX2, moa och gabbi. det var sjukt kul. Sedan får jag till Fredrik och sov där och idag har jag också hunnit med att träffa gabbe ett tag. Ikväll ska jag nog bara chilla är galet godissugen så jag ska nog bara lägga mig framför tv;n ock käka lite sötsaker<






Sweet dreams

Jag har kommit fram till att psykologi är väldigt intressant! typ när man får förklaringar på varför vi gör som vi gör och varför vi har fördomar om vissa osv. funderade ju förut på att typ bli psykolog eller något, men nu vet jag inte alls. mendet tål att tänkas på är ju som sagt ett bra tag kvar. Är iallafall bokstavligen dränkt i plugg den här veckan. Prov i morgon... började plugga igår! plus spanskaprov på fredag och så har vi en uppsats som ska vara klar tills på torsdag! En bra sak var iallafall att jag fick veta mitt slutbetyg i NK. MVG for me!! jag längtar verkligen till sportlovet, lov är nämligen det ända jag behöver nu!

Hittade den här gamla godingen på min Ipod för ett tag sen. Man blir så glad och full av nostalgi när man återfinner gamla låtar, det kan iallafall rädda min dag hur töntigt det än låter(A)...


Come into my bed, I've got to know, know, know you

för din skull ellen pellen!;)



Så, i helgen har jag bara tagit det lugnt. Var och åkte snowboard i lördags med min pappa o fredrik. det var helt UNDERBART! backen var helt perfekt osv, satan vad jag har saknat att åka snowboard, kom nyss på ett nytt nyårslöfte, (bättre sent än aldrig) jag ska lära mig att hoppa riktigt bra med snowboard!..
Nu skulle jag egentligen ha pluggat, men ellen kom med sin superidé om att jag borde blogga igen, och eftersom jag är så snäll som jag är så gjorde jag det.

RSS 2.0