super

Umeå open igår, var ruskigt bra! The Hives levde verkligen upp till mina förväntningar och dom var helt underbara! Dock tappade jag bort båda mina skor i folkmassan så nu har jag blånaglar och ganska så ömma tår. Men som tur så hann jag få igen dom när allt var slut så jag slapp gå barfota hem. Jag kan inte riktigt beskriva hur bra det var mer än att jag i princip inte kan sluta le. Jag kommer kunna leva på den här helgen väldigt länge. Här kommer lite bilder också.
 












OPEN

umeå open var supernajs, vi var hos hannes ett tag innan och chillade, sen kom vi dit vid elva och det var fullt ös! Det blev jävligt svettigt och det var fullt med folk, men det är ju så det ska vara! Nu taggar man ju självaste THE HIVES och tiger lou förstås!



-

Okej, det avr ett tag sen jag skrev nått. men jag har inte haft något särskillt att skriva om. Hur som hellst är jag grymt taggad på open nu! fyfan vad kul vi ska ha det. Jag har sett "Män som hatar kvinnor" den bästa film jag någonsin sätt.
Nu lyssnar jag på massa olika artister som ska till open och jag tänkte lägga ut lite låtar som (enligt mig) är värda att lyssna på!

Kunde inte hitta annan video så det är massa random bilder..
Deportees - Arrest me til it hurts

 

Florence Valentin - Pokerkväll i Vårby Gård



 
Petter - Rostig kärlek

 

The Hives - Wont be long


-

har tränat spinning idag.. åh satan så jobbigt det var. jag är helt öm i hela kroppen det kommer vara pain imorgon asså. Jag tror att jag ska köpa ume open biljetten imorgon också. Jag taggar redan sönder, även fast det är typ en månad kvar? The Hives, Petter och Tiger Lou, satan vilken stämning det lär bli.


 En brunet går till en doktor och säger; jag har ont i hela kroppen doktorn.
Doktor; Hur kan du ha det?
Bruneten; Jo men kolla här, och så petar hon sig på axeln och skricker av smärta, samma sak på skinkan och på knäskålen.
Då frågar läkaren; Du är inte brunet egentligen va?
Bruneten; Nej jag är blondin.
Läkaren; jag förstod det, för du har brutit fingret!

RSS 2.0